Referencer

Det siger andre om mit arbejde: 

Tak for en rigtig god og uddybende artikel!

Johanne Luise Boesdal
Redaktør på nyhedsbrevet DJ Biz for selvstændige i mediebranchen
Dansk Journalistforbund

*********** 

Det er en rigtig fin artikel. Du er god både til at lytte og til at formidle klart. Nice work.

Mads Løkke Rasmussen
Faglig konsulent
Dansk Journalistforbund

*********** 

Jeg kan ikke lade være med at skrive til dig for at takke for det fødselsdagsportræt af mig i Jyllands-Posten, som du har signeret.
Jeg blev rørt ved læsningen og meget glad for de ord, du tildelte mig.
Tak for en varm og generøs prolog til morgendagens runde dag!

Med de bedste hilsner
Daniel Bohr
Teaterinstruktør

***********

Stor tak for artiklerne; de sidder lige i skabet.

Miriam Katz
Ansv. redaktør

Fagbladet Billedkunstneren

***********

Christine hjalp mig med at skabe øget synlighed omkring mine projekter. Jeg har fået mere gang i en del ting pga. vores samarbejde, og det er jeg glad for.

Mikkel Andersen
Guitarist

***********

Jeg var rigtig glad for vores samarbejde vedr. PR-opgaver. Din indsats gav virkelig genlyd i de rigtige kredse. Så meget stor ros til dig!

Nicklas Schmidt
Komponist

***********

Jeg var meget glad for vores samarbejde; det fungerede som det skulle, og Christine leverede altid opgaverne til aftalt tid.

Birgit Tengberg
Leder af festivalen Klassisk Musik på Lundsgaard

***********

Christine arbejdede engageret og effektivt med nærvær og interesse for at fortælle min historie og udbrede den til en række medier. Det er en fornøjelse at arbejde med hende.

Pernille Louise Sejlund
Komponist

***********

Christine Christiansen har været tilknyttet Jyllands-Postens digitale redaktion i en toårig periode fra august 2011 til august 2013. Christine havde her ansvar for at levere nyheder om klassisk musik til avisens website, og her viste Christine sine evner som en både fagligt kompetent og meget velskrivende journalist.

Kravene på en netredaktion fordrer både god teknisk forståelse, gode journalistiske evner og en god portion kreativt flair, når en historie skal tiltrække læsernes gunst.
Her havde Christine et stærkt blik for at sælge sine historier til den krævende og kritiske netbruger, der kun ofrer et splitsekund på at vurdere, om en historie skallæses eller overses.
Som nyhedsmand har det også været en fornøjelse at samarbejde med Christine, når hun i mange tilfælde kunne hjælpe os med at være første site i landet med en skarp kulturnyhed. Christine arbejder meget sevstændigt og ihærdigt og er typen, der først stopper, når historien er i hus.

Ud over nyhedsproduktionen har læserne også kunnet følge Christine i JP-regi på bloggen “Symfonista”, hvor hun drog paralleller fra den klassiske musikverden og kulturlivet til det øvrige samfunds tendenser. Her har Christine vist sine evner som en meget alsidig og kreativ kommunikator, der kan fastholde, berige og udfordre læserens intellekt. Også her har vi nydt godt af, at Christine nemt og hurtigt har sat sig ind i bloguniversets CMS-system, når nye sager skulle opdateres til WordPress.

Christine er en meget venlig, imødekommende og behagelig kollega, der er nem at omgås og både en social og samarbejdsmæssig gevinst for enhver redaktion eller samarbejdspartner.

Niels Chr. Bastholm
Digital nyhedschef
Jyllands-Posten 

***********

Christine Christiansen har i en længere periode været knyttet til Jyllands-Postens kulturredaktion på nettet og har dækket stort og småt inden for den klassiske musik.

Vi har været meget tilfredse med Christines præstation. Hun har fulgt området med både omhu og dyb indsigt.  Desuden har hun udviklet en fin sans for, hvad der kendetegner en netnyhed i forhold til en version til den trykte udgave af avisen.

Uffe Christensen
Jyllands-Posten

***********

 

 

 

Comments are closed.