Kunstner – skærp dit ansigt udadtil

Mandag den 13. februar 2017.

Har du råd til at gå glip af gratis synlighed? 

Forleden ledte jeg efter et foto af en kendt kunstner til brug i en pressesammenhæng.
Da jeg klikkede ind på hendes website, blev jeg mødt med beskeden:
”The site is under construction – have patience.”
Jeg fandt ingen fotos af hende til download – hverken på hendes eget eller andre websites.

Gik glip af eksponering
Da min deadline var stram, var der ikke tid til at kontakte kunstneren direkte for at få et foto. Det betød i sidste ende, at jeg måtte udelade et billede af hende i artiklen. Kunstneren gik herved glip af den eksponering, et foto giver i et stort printmedie, som når ud til mange læsere.

Opdatér dit site
Scenariet gentager sig tit, når jeg besøger danske og internationale kunstner-websites:
Som journalist og PR-medarbejder skal man nærmest være heldig for at finde artist-sider med fotos, man kan downloade i en opløsning, der passer til print. Det betyder, at mange kunstnere går glip af den synlighed, et lækkert portrætfoto genererer i aviser og magasiner.

Præsenter dig professionelt med flotte fotos
Det undrer mig, at kunstnere, der knokler et helt liv for at præstere det ypperste på scenen, sløser med den PR-del, der er så vigtig, hvis man vil have synlighed omkring sit arbejde. Jo smukkere og mere alsidigt du præsenterer dig visuelt – jo større er sandsynligheden for, at pressen prioriterer at illustrere en anmeldelse af forestillingen, du medvirker i, eller andre typer artikler med netop dit foto.

Lad mig løse dine PR-opgaver
Kan man som kunstner ikke overskue opgaven med at holde sin hjemmeside ajour, kan man outsource denne del til folk, som har forstand på PR.
I min virksomhed, CC Kommunikation, løser jeg med succes presse- og PR-opgaver for en lang række kunstnere. Jeg hjælper dig, når du har brug for det.
Min styrke er, at jeg, qua mange års arbejde som kulturjournalist på landsdækkende medier, ved, hvad grafikerne her går efter, når de udvælger egnede fotos til artiklerne. Den erfaring stiller jeg til rådighed for dig i mit arbejde med at eksponere dit ansigt udadtil.

Synlighed er eksistens
Husk, synlighed er eksistens.
Kontakt mig, hvis jeg skal hjælpe med at eksponere dig og dit kunstneriske produkt.

——–

Sådan bliver du mere synlig

  • Få lagt en langsigtet og effektiv kommunikationsplan for, hvordan du markedsfører dig selv og dine kunstneriske projekter via dit website og dine SoMe-profiler.
  • Har du et aktuelt kunstnerisk projekt, du ønsker hjælp til at promovere i eksterne medier?
    Qua mit store pressenetværk hjælper jeg dig med at kommunikere projektet ud til målgrupperne.
  • Trænger dit website og dine SoMe-profiler til et brush up? Jeg giver dig professionel sparring, så dit visuelle og skriftlige ansigt udadtil fremstår klart og fængende.

    Du og dit projekt er i fokus – jeg hjælper dig med at nå endnu bredere ud.
    Kontakt mig for et tilbud.

This entry was posted in Forsideindlæg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.