Tak for et indholdsrigt 2016 – og velkommen til travle 2017

Den 31. januar 2017.

Et nyt år er skudt i gang med spændende ting på blokken.

Det er på sin plads at runde 2016 af med manér, for det var et indholdsrigt arbejdsår med masser af sjove, interessante og inspirerende opgaver i CC Kommunikation.

Bl.a. blev jeg fast tilknyttet som klummeskribent på Jyllands-Postens debatside – efter en del år som vikar. Jeg leverer nu debat-indspark under rubrikken “SOLO” hver torsdag i lige uger.
Mine klummer kan løbende læses under dette link

Blandt de nye kunder, jeg leverede artikler til i 2016, var Ældre Sagens magasin, Forbrugerrådet Tænk og Fagbladet Billedkunstneren.

Året bød på spændende reportagerejser, bl.a. til Chicago.

Og så løste jeg en række superspændende PR- og markedsføringsopgaver for kunstnere og kreative mennesker ifm. festivaler, cd-udgivelser og andre events, de ønskede mediemæssigt fokus på.
Det er fantastisk at få indblik i alle disse kreative ildsjæles arbejdsprocesser og gøre dem og deres projekter synlige på SoMe og i printmedier.
Deres positive respons på mit PR-arbejde kan læses her.

2016 blev tilmed året, hvor jeg sprang ud som portrætfotograf. Jeg var på et lærerigt og meget intensivt kursus i portrætfotografi og leverede fotos til flere af mine artikler i div. medier.

Tak til alle gode og inspirerende samarbejdspartnere i 2016 – og på gensyn her i det nye arbejdsår, som flyver herligt afsted.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.